Onze specialisaties

Onze specialisaties

Bij FysioConsult Purmerend willen we dat jij je op je best voelt. Onze specialisaties zijn ontwikkeld om je te helpen bij verschillende soorten klachten.

COPD en longrevalidatie

Ervaar je problemen met je ademhaling? Of heb je COPD, Astma, COVID of een andere longaandoening, onze revalidatie kan je helpen. Onze specialisten zijn uitstekend uitgerust om je de zorg en begeleiding te bieden die je nodig hebt om je ademhaling en je gezondheid te verbeteren.

Etalagebenen

Als je last hebt van etalagebenen, staan we klaar om je te helpen. We bieden gespecialiseerde zorg om je te helpen bij het beheersen van je symptomen en het verbeteren van je mobiliteit.

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen je dagelijks leven behoorlijk verstoren. Onze specialisten in schouderproblematiek kunnen je helpen bij het verlichten van pijn en het herstellen van de functie in je schouder.

Lage rug en nekklachten

Heb je last van je rug of nek? Wij weten hoeveel invloed dit kan hebben op je welzijn. Onze speciaal getrainde therapeuten kunnen je helpen bij het verlichten van de pijn en het verbeteren van je houding.

Nieuwe heup, nieuwe knie of kruisband

Als je onlangs een nieuwe heup of knie hebt gekregen, of als je problemen hebt met je kruisbanden, kunnen onze specialisten je helpen bij het herstelproces. Wij bieden een reeks diensten aan om je te helpen bij het herwinnen van je kracht en mobiliteit.

Jouw gezondheid is onze prioriteit

Heb je last van een van bovengenoemde klachten of aandoeningen? Blijf er niet mee rondlopen! Onze specialisten bij FysioConsult Purmerend zijn er speciaal voor jou. Neem contact met ons op en laat ons je bijstaan op jouw weg naar herstel en comfort. Zorg voor jezelf en laat ons zorgen voor jouw gezondheid. Maak direct een afspraak en ervaar de specialistische zorg die je verdient.